A kosarad jelenleg üres!

A http://www.mora.hu piactér a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. Az Ön kártyaadatait az információáramlás alatt 128-bites SSL titkosítás védi. Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a Kereskedelmi és Hitelbankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Amennyiben az Ön által használt böngészőprogram (legalább Netscape 4.7 vagy Explorer 5 verziók) az SSL titkosítást nem támogatja, úgy ezt az internetes bankkártyás fizetési megoldását nem tudja használni.

A Kereskedelmi és Hitelbank Rt. online fizetési oldala csak bekapcsolt (engedélyezett) JavaScript-tel (active scripting) működik!

 

Bankkártyával történő online fizetésről:

A fizetés a K&H Bank által kibocsátott Visa Electron és Cirrus Maestro bankkártya használatával , illetve bármely bank által kibocsátott dombornyomott Visa és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi), EuroCard/MasterCard, JCB kártyák és internetes kártyák használatával, a szükséges kártyaadatok megadásával történhet.

A szolgáltatás megrendelés visszaigazoló oldalon leírtak elfogadása esetén a Fizetés gomb megnyomásával Ön az online fizetést bonyolító K&H Bank Rt. felületére kerül. Bankkártya adatai így magas védelmi szintű authentikációs titkosítási módszereket használó csatornákon keresztül jutnak el a Bank irányába, illetéktelenek nem férhetnek hozzá. A vásárlás és fizetés folyamatának különválasztásából adódóan a Five International Kft. a bankkártya adatokról nem szerez információt, csak a fizetés tényéről értesül.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően (ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti), a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével.

A tranzakció sikeres vagy sikertelen eredményéről a Bank a Kereskedőt tájékoztatja, így mi azonnal aktiválni tudjuk a megvett terméket.

 

Online fizetéssel kapcsolatos reklamáció kezelése:

Az online fizetési tranzakciót bonyolító banki rendszer gyakorlatilag lehetetlenné teszi a túlfizetést, illetve a többszöri fizetést.

Amennyiben Ügyfelünk esetlegesen mégis bejelentéssel kíván élni, ezt a Móra Könyvkiadó Zrt. részére, írásban nyújthatja be. Az elérhetőségeket a Kapcsolat menüpontban megtalálja.

A Móra Könyvkiadó Zrt. vállalja, hogy amennyiben a kártyabirtokos reklamációját jogosnak találja, a kártyabirtokos által vitatott összeget a Bankkal előzetesen egyeztetett és jóváhagyott módon rendezi, vagy a tranzakció azonosítójának megadásával a Bank Szabályozás és Problémakezelés Osztályának segítségével írásban kéri a kártyabirtokos számlájára történő jóváírását.