A kosarad jelenleg üres!

Tisztelt Látogató!

Örömmel jelezzük, hogy július folyamán weboldalunk átalakul, egy új, kényelmesebben használható  oldalt fejlesztünk. EZ IDŐ ALATT, JÚNIUS 21-TŐL KEZDŐDŐEN WEBÁRUHÁZUNK SZÜNETEL. Az addig beérkezett megrendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Reméljük, júliusban új webáruházunkban köszönthetjük. Sok meglepetéssel készülünk!
Addig is szeretettel várjuk június 25. és július 15. között egy 30%-os rendkívüli kedvezményes vásárlási lehetőséggel a 1066 Budapest, Jókai u. 6. szám alatti Mintaboltunkban.

A webáruház változásairól a Hírek menüpont alatt folyamatosan tájékoztatjuk.
Megértését köszönjük!

A Móra Könyvkiadó csapata

ÁTVÉTELI MÓDOK, FIZETÉSI FELTÉTELEK

1.) GLS FUTÁRSZOLGÁLAT /csak belföldön/
A csomagokat a GLS Futárszolgálat munkatársai munkanapokon előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Így kérjük olyan helyet jelöljön meg, amelyen 8 és 17 óra között elérhető.

Szállítás várható ideje: 4-6 munkanap

Szállítási költség:          
- Intézményi (bölcsődei, óvodai, iskolai, könyvtári) megrendelőinknek a kiszállítás, értékhatártól függetlenül, egységesen 1350 forintba kerül.
- Egyéni rendelések esetében a csomagok 1100 forintért kerülnek kiszállításra. 10 000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.


2.) SZÁLLÍTÁS KÜLFÖLDRE
Külföldre  postán, postai tarifával szállítunk. A szállítási költség a  célország és a csomag súlya alapján kerül megállapításra, ami a  megrendelést követően kalkulálható. Erről e-mailt küldünk. Amennyiben a megrendelő vállalja a külföldre szállítás költségét, azt a könyvekével együtt, egy összegben előreutalással egyenlíti ki. Ahogy az átutalás megérkezik, a megrendelést postára adjuk.


3.) SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A megrendelést követő harmadik-negyedik munkanaptól (7 nap) 10 nap áll rendelkezésre a könyvek átvételére, az alábbi  helyszínen:

3.1 BABYPLANET BABAÁRUHÁZ

1113 Budapest, Daróci út 1-3.
Tel.: (06-1) 209 14 88

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 9:30-18:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Megrendelését az átvételkor fizetheti készpénzzel, bankkártyával.
A rendelés visszaigazolását kérjük, vigye magával. Szállítási költséget nem számítunk fel.

3.2 MÓRA BOOK POINT, a Móra Kiadó mintaboltja /Corner Six Irodaház földszintjén/

1066 Budapest, Jókai u. 6. 
Tel.: (06-1) 9999-568

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 14:00-18:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Megrendelését az átvételkor fizetheti készpénzzel, bankkártyával.
A rendelés visszaigazolását kérjük, vigye magával. Szállítási költséget nem számítunk fel.

4.) GLS CSOMAGPONT

Magyarországon  200 településen több mint 500 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.  A GLS CsomagPontok csomagátvevő helyek, ezek különböző üzletekben működnek országszerte. A megrendelés során egy legördülő menü segítségével választható ki a legalkalmasabb átvételi pont.
A GLS CsomagPontok többsége 10:00 és 20:00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.

Szállítási költség:
5000 Ft-ig 910 Ft,
5000 Ft.- és 10 000 Ft.- közötti rendelésnél 760 Ft
10 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes /

Intézményi (bölcsődei, óvodai, iskolai, könyvtári) megrendelőinknek a szállítási költség, értékhatártól függetlenül, egységesen 1350 forintba kerül.

A megrendelés visszaigazolását kérjük, vigye magával.
Szállítás várható ideje: 3-5 munkanap

* * *

FIZETÉSI FELTÉTELEK

– A GLS Futárszolgálattal történő szállítás esetén, a rendelés átvételekor, kizárólag készpénzben fizetheti. A futárszolgálat bankkártyát nem tud elfogadni. A megrendelés folyamatában online bakkártyás és előre utalásos fizetési módot is választhat.

– Bolti /Személyes/ átvétel esetén          
a BabyPlanet Babaáruházban készpénzben és bankkártyával is lehet fizetni.

GLS CsomagPontokon
A helyszínen csak készpénzben lehet fizetni, de a megrendelés folyamatában online bakkártyás és előre utalásos fizetési módot is választhat

- Online bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés feltételeiről itt olvashat.

- Előreutalás

- Átutalás /csak intézményi megrendelők részére

* * *

REKLAMÁCIÓ - KAPCSOLAT

Az egyértelműen a nem megfelelő szállításból eredő sérülések iránti reklamációt csak a Futárszolgálattal történt szállítás esetén tudunk fogadni. A sérült csomagolásról és az ebből fakadó kárról a futárral jegyzőkönyvet kell felvenni. A Magyar Posta által szállított csomagokért ilyen felelősséget nem vállalunk.

Az egyértelműen nyomdai hibás termékeket postafordultával, vagy telefonos egyeztetést követően személyesen is azonnal kicseréljük. Amennyiben nem áll rendelkezésre hibátlan termék, a termék árát visszatérítjük. Amennyiben egyéb problémák merülnek fel a csomaggal kapcsolatban (nem a rendelt árut kapta, nem a -az összesítés során és a tájékoztató e-mailben feltüntetett - megfelelő összeget fizette, stb.) a  +36-30-2985535-es telefonszámon, vagy a shop"kukac"mora.hu e-mail címen munkatársunk minden munkanapon 9 és 14 óra között áll rendelkezésére.

* * *

ELÁLLÁS

Az Európai Unió vonatkozó irányelvei szerint a fogyasztót indoklás nélküli elállási jog illeti meg, amit az átvételtől számított nyolc munkanapon belül, a vevőszolgálaton keresztül fogalmazhat meg. Az elállási jogot csak a megrendelés egészére gyakorolhatja, azaz a több tételből álló megrendelés esetén a megrendelésben szereplő összes termékre. Elállás esetén a terméke(ke)t az eredeti csomagolásában (jelen esetben Pagonyos matricával jelölt) kell visszaküldeni. Az elállási szándék érvényesítésekor felmerülő szállítási költségek a fogyasztót terhelik. Az eladónak, az áru visszaérkezésétől számított 30 napos pénzvisszafizetési kötelezettsége van, amely csak a megrendelt termékek összegére vonatkozik, a szállításból és fizetésből adódó költségek megtérítésére nem.

Reméljük, kínálatunk felkeltette érdeklődését, és minél gyakrabban fogja könyveit a Móra Kiadó honlapjáról megrendelni.

Ha a rendeléssel kapcsolatban bármilyen észrevétele, kérdése lenne, kérjük, írjon a következő címre:shop"kukac"mora.hu

Kellemes böngészést és vásárlást kíván a Móra Kiadó csapata!